Drop uw bestanden hier


Verander taal


Voorwaarden

Definities
Uploader: degene die de bestanden via het NKBV Rivierenland upload portaal richting de regio verzend. Te identificeren via het opgegeven mailadres.

Regelement
Het NKBV Rivierenland upload portaal heeft als doeleind beeldmateriaal, van de tijdens de regio georganiseerde activiteiten, te verzamelen om te kunnen delen onder de betreffende deelnemers, te plaatsen op een afgeschermd fotoalbum of te gebruiken voor diverse doeleinden binnen de NKBV regio Rivierenland.

Het uploaden van bestanden met auteursrechtelijke bescherming, aanstootgevende of seksuele aard zijn niet toegestaan. De bestanden zijn door de uploader zelf of een directe relatie gemaakt. Over de inhoud van de geuploade bestanden kan NKBV Rivierenland noch de beheerder van de server aansprakelijk gesteld worden.
Eenmaal geĆ¼pload zijn de bestanden in het beheer van NKBV Rivierenland, hieraan zijn geen verplichtingen om de bestanden te verwerken verbonden en geeft u volmacht voor het gebruik van bestanden aan de NKBV Rivierenland.

In het kader van de AVG is het van belang dat er toestemming is gevraagd aan de op het beeldmateriaal herkenbaar weergegeven personen. Bij het uploaden verklaard de u, de uploader, dat deze toestemming is verkregen.

Indien er specifieke rechten voor bepaalden bestanden van toepassing zijn dient dit in het bericht bij het uploaden genoteerd te worden met een duidelijk omschrijving en de betreffende bestandsnamen.

Over ons

U moet eerst onze algemene voorwaarden accepteren voordat u verder kunt.
Bekijk voorwaarden